PARTS - min musikal-iska resa


John Martin bjuder på en resa i musikalernas värld genom att berätta sin historia via de musikaler som kantat hans väg genom karriären.


På ett varmt och generöst sätt berättar han om vägen från första mötet med musikaler till hans äventyr på flera av landets stora scener och även hur han hamnade som emergency-stand in i Singapore. Detta toppas så klart med förstklassiga tolkningar av musikalernas stora sånger.


Möjlighet finns för lokala solister eller körer att medverka i konserten.


Boka PARTS med John Martin Bengtsson.


För priser och övrig information kontakta:

parts@johnmartinbengtsson.com

Åh Denna Nat


En hyllning till Nat King Cole och musiken från hans era.


I denna konsert får vi höra JM ta sig an den musik han började sjunga när han tävlade i Talangjakter som tonåring. Redan då var kärleken till the American Songbook stor. Sånger som gjordes berömda av Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis men framförallt Nat King Cole. Vem minns inte Unforgettable, vem kan låta bli att le när man hör Smile och vem har inte blivit kär till When I Fall in Love?


John Martin berättar om sin relation till musiken, sin fascination över artisten Nat men framförallt i denna konsert låter han musiken tala.


Med pianist eller band. Anpassas efter tillfälle och lokal.


Boka Åh denna Nat med John Martin Bengtsson.


För priser och övrig information kontakta:

åhdennanat@johnmartinbengtsson.com

EN KONSERT - helt enkelt


Här får ni det bästa av de mesta och det mesta av det bästa.


John Martin har från starten blandat och gett från de flesta musikaliska stilar ni kan tänka er. En imponerande bredd som sträcker sig från Elvis till klassiska pärlor. Däremellan bjuds det på visor, svensktopp, schlager, evergreens och musikalernas stora hits. Allt varvat med ett charmigt mellansnack som bjuder på både toppar och dalar i en snart 30-årig karriär som sångare.


Boka EN KONSERT med John Martin Bengtsson.


För priser och övrig information kontakta:

enkonsert@johnmartinbengtsson.com